Beste leerling,

Leuk dat je het vaklokaal studiebegeleiding bezoekt! Het vaklokaal wordt beheerd door Judith van Boven. Judith is vestigingsmanager bij Studiekring in Etten-Leur.
Vanuit haar ervaring tijdens het geven van huiswerkbegeleiding en bijles heeft ze veel te maken met studievaardigheden.
Judith studeerde aan het conservatorium en ze volgde een onderwijskundige en (ortho)pedagogische opleiding.

Studiekring werkt voor iedere leerling met een persoonlijk Plan van Aanpak gericht op het SMW Model. Dit houdt in dat we bij iedere leerling onderzoeken welke aanpak het beste werkt, welke manier van leren en welke leeromgeving (bijvoorbeeld wel of niet leren met muziek) het leren makkelijker en leuker maakt.

Het meeste materiaal in het vaklokaal komt van Patricia Hendrikx. Ze is opgeleid tot psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam,  gespecialiseerd in Klinische Ontwikkelingspsychologie en Schoolpsychologie en heeft jarenlang als vestigingsmanager gewerkt op de vestiging Studiekring Zaandam.

We zullen je via Digischool helpen met alles wat met school te maken heeft. Hoe kun je je goed voorbereiden op een toets? Waar  moet je bijvoorbeeld op letten bij het  samenvatten? Wat is handig om te weten als brugklasser? Hoe rond je een een examenjaar goed af? Per onderwerp geven we tips, maar ook oefeningen. Oefeningen  helpen je namelijk om jezelf beter te leren kennen wat wel en niet werkt voor jou. Daardoor ga je op den duur sneller en efficiënter leren.


Heb je vragen voor ons? Mail gerust!

Hartelijke groet,

Studiekring

judithvanboven@studiekring.nl