Digischool 3D wint Europese prijs
Op de landelijke studiedag van Levende Talen in Utrecht heeft Digischool 3D met het ‘virtuele taaldorpen’ project de publieksprijs van het Europees Talenlabel gewonnen en tevens een eervolle vermelding van de jury ontvangen. Het Europees Talenlabel is een Europese prijs voor innovatieve talenprojecten. In Nederland organiseert het Europees Platform – internationaliseren in onderwijs de wedstrijd, in opdracht van het Ministerie van OCW.
In totaal heeft de jury zich over 30 inzendingen gebogen waarvan er negen zijn geselecteerd. Deze selectie is op de studiedag uitgenodigd om het project aan de jury en het publiek te presenteren. Naast de beoordelingen van de jury werden ook alle aanwezigen uitgenodigd een stem uit te brengen op een van de projecten.
Koos Boekensteijn (communitymanager Engels) en Nick Zwart (maker van de taaldorpen) ontvingen beide prijzen uit handen van de immer spraakzame Bart Chabot.

Reageer

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.