Amerikaanse presidenten staan bekend om hun talent om te speechen. Dat kunnen uw leerlingen ook!

ProDemos en de Ambassade van de Verenigde Staten in Den Haag nodigen alle Nederlandse scholieren uit om mee te doen aan de speechwedstrijd Yes, you can!
Deze speechwedstrijd is voor docenten een perfecte gelegenheid om leerlingen te interesseren voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen en ze te scholen in de kunst van de retorica.
Een deskundige jury kiest de beste toespraak en de winnaar mag naar het exclusieve Amerikaanse verkiezingsontbijt in het Kurhaus in Scheveningen. Een indrukwekkende en leerzame ervaring die uw leerlingen niet snel zullen vergeten! Meer informatie vindt u op www.prodemos.nl/vs.

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.