Als schrijver van Leerkracht PO wordt het mij niet gemakkelijk gemaakt om nog een normaal en onbezorgd leven te leiden. Uitnodigingen bij Pauw (én Witteman), Buitenhof, Nova, Netwerk, de G-20 en dan nog maar te zwijgen over de vele boekaanbiedingen, de Pulitzer-commissie die continu op het antwoordapparaat staat en het feit dat ik sinds kort met een mondkapje en een te grote Ray-Ban over straat moet. Maar uw gebeden zijn verhoord: binnenkort ben ik en plein public te bewonderen.

“Op woensdag 8 en donderdag 9 april 2009 is het weer zover.  Na het grote succes van vorig jaar wordt op deze dagen de tweede editie van de grootse Onderwijs & ICT vakbeurs en congres gehouden: IPON 2009.

De Digitale School houdt er een Vrijmarkt. De Vrijmarkt is, onder auspiciën van stichting de Digitale School, speciaal geïnitieerd voor scholen die zelf iets innovatiefs hebben ontwikkeld op het gebied van digitale leermiddelen of op het gebied van ict. Ze krijgen de mogelijkheid om zichzelf aan andere  scholen te presenteren. De vrijmarkt is tevens dé ontmoetingsplek om ideeën op te doen en uit te wisselen.”

Nou. Bent u een beetje bekomen van de opwinding om in het echt met mij wat woorden te wisselen (wellicht zelfs een snelle handtekening)?

Inschrijven dus maar!

4 Reacties op “Vrijmarkt: Komt Dat Zien!”

 1. Susy zegt:

  Daar zit die lege bladzijde in mijn handtekeningenboekje nu al maanden op te wachten.

  Je snapt het; ik ben erbij.

 2. Frank Jongbloed zegt:

  De koffie staat klaar. Als er koffie is. Want dat weet ik eigenlijk niet.

 3. Leen zegt:

  ik heb je niet gezien: alleen op de foto bij een of ander PDA project ;-)
  ach, misschien weer eens in juni?

  goed weekend

 4. Frank Jongbloed zegt:

  Haha, dan was jij er zeker op woensdag? Ik namelijk op donderdag. En die foto. Tja. Niet mijn beste fotoserie, laten we het daar maar op houden…

Reageer


5 × vijf =