Heeft u dit schooljaar een zeer goed of verrassend profielwerkstuk begeleid? Geef deze leerlingen dan de kans op een extra beloning en nomineer ze voor de Jan Kommandeurprijs van de Rijksuniversiteit Groningen voor N&T en N&G leerlingen.
Tijdens een feestelijke uitreiking op vrijdag 5 april 2012 worden de geldprijzen uitgereikt aan de makers van de beste drie werkstukken: 200 euro voor de eerste prijs, 150 euro voor de tweede prijs, 100 euro als derde prijs. De publieksprijs van 100 euro wordt toegekend aan de leukste presentatie in een marktopstelling op de dag van de prijsuitreiking.De eerste, tweede prijs en derde prijs winnen bovendien geheel verzorgde deelname aan de “International Conference for Young Scientists.” Daar geven de winnaars een presentatie van hun onderzoek in het Engels.

Insturen kan tot 9 maart 2012 via http://www.rug.nl/sciencelinx/betasteunpunt/janKommandeur

Reageer


+ acht = 16