Bestel NTL- of Sciencéthic-producten nog met introductiekorting!

Zoals u wellicht weet, heeft CMA in juni het productassortiment flink uitgebreid met een complete practicumlijn van NTL en een aantal innovatieve practicumproducten van Sciencéthic.
Wij stuurden de catalogus en brochure naar alle bètasecties. Op de CMA-website kunt u de digitale versie van de catalogus van NTL en de brochure van Sciencéthic bekijken. Ook de p rijzen vindt u daar.
Wilt u thuis of op school een eigen exemplaar van de catalogus ontvangen? Stuur dan een verzoek naar info@cma-science.nl Sciencéthic Thermotubes
Graag attenderen wij u er op dat u deze producten nog tot 15 september a.s. met een mooie introductiekorting kunt aanschaffen: 10% voor de NTL-producten en 15% voor de producten van Sciencéthic. Dit aanbod loopt bijna af. Wilt u nog bestellen, maak hier dan gebruik van! Na 15 september gaan de reguliere prijzen in.

Nascholingsnieuws

CMA is inmiddels erkend als nascholingsinstituut door het CRKBO (Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs).
De komende maanden zijn er weer volop nascholingscursussen rond Coach 6.Denkt u er over om uw kennis van Coach op het gebied van meten, sturen, modelleren, animaties bouwen of videometen te vergroten? Dan verwelkomen we u graag in ons pand in Amsterdam!
De nascholingscursussen van CMA zijn praktisch van aard. U krijgt korte uitleg, en bent daarna zelf aan het werk. Er is volop ruimte voor eigen inbreng, voor het stellen van vragen en voor uitwisseling met de andere deelnemers. De nascholingsagenda voor dit schooljaar vindt u hier. Uiteraard krijgt u -als u dat wenst- een nascholingscertificaat bij deelname aan de cursus.

U kunt zich on-line aanmelden.

Met vriendelijke groet,
Het CMA-Team

Stichting CMA
Van Leijenberghlaan 124 (unit B)
1082 DB Amsterdam
T: 020 7600920
F: 020 7600929
W: www.cma-science.nl
E: info@cma-science.nl (bestellingen, algemene info)
E: helpdesk@cma-science.nl (helpdesk)
E: reparatie@cma-science.nl (garantie & reparatie)
E: nascholing@cma-science.nl (nascholing)

Reageer


zeven × 7 =