Leraar24 is op zoek naar tips van collega’s voor collega’s. Heeft u een tips? Plaats hem en maak kans op een iPad, verfilming van uw tip op Leraar24 en een workshop voor uw hele team!  Heeft u geen tip? Geen nood, bepaal dan mee welke tip verfilmd moet worden. Door te stemmen op tips van collega-leraren steunt u hen. Welke tip moet het worden? Die over het gebruik maken van kennis in de buurt via buurtleren of over het bij de les houden van BBL’ers in het mbo? Of de tip over een goede lichaamshouding wanneer u voor de klas staat? Laat uw stem horen en bepaal mee van welke tip Leraar24 een item maakt. Kijk voor meer info en de actievoorwaarden op www.leraar24.nl/actie/NOT.

De gouden tip wint verfilming op Leraar24, een iPad en een workshop Leraar24 voor het hele team.

Nadat er een tip is geplaatst kan er op worden gestemd door collega’s.

Reageer


vijf + 1 =