Geachte heer, mevrouw,

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de conferentie ‘Het Onderwijs in Beweging op initiatief van het RdMC’ met dagvoorzitter Frénk van der Linden op 16 maart 2011 in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Het RdMC ondersteunt lerarenteams op scholen bij de verdere professionalisering op de werkplek. Samen gaan we op zoek naar praktische oplossingen. Door onderzoek te koppelen aan de praktijk leren we wat waarom werkt en niet werkt. Op deze conferentie worden projecten van en met scholen gepresenteerd. Rond professionaliseren, netwerkleren, productief leren, het gebruik van digitale leermiddelen en andere actuele thema’s. Maak gebruik van de mogelijkheid om in een informele setting verschillende experts te spreken, neem deel aan het rondetafelgesprek en probeer ontwikkelde instrumenten uit.
Leuke werkvormen, motiverende instrumenten, harde feiten en ervaringen zorgen voor een inspirerende dag op een toplocatie. Kijk voor meer informatie en het programma op rdmc.ou.nl/conferentie. Hier kunt u
zich ook aanmelden tot 9 maart a.s. Deelname aan de conferentie is gratis.
Wij kijken uit naar uw komst.

Directie en medewerkers
Ruud de Moor Centrum

Reageer


× 7 = zeven