Werk mee aan de Inhoudelijke kwaliteitsborging van de schoolexamens Nederlands (h/v).
In 2011 start SLO een project om de inhoudelijke kwaliteit van het schoolexamen van de vakken Nederlands, wiskunde A en C, wiskunde D en E en aardrijkskunde te borgen en waar mogelijk te verbeteren. SLO wil samen met docenten van deze vakken instrumenten ontwikkelen die helpen bij het evalueren van het schoolexamenprogramma en het verantwoorden van de keuzes die daarbij aan de orde komen. Daarnaast zullen in het project instrumenten ontwikkeld worden die helpen de kwaliteit van toetsing en normering van toetsing te verbeteren. Ook zal in dit project samen met docenten gewerkt worden aan voorbeeldtoetsen per vak.
Gezocht: docenten Nederlands
SLO zoekt voor 2011 docenten Nederlands om aan dit project deel te nemen. Het project eindigt aan het einde van het schooljaar 2011-2012.
Neem je schoolexamens af in de bovenbouw havo en/of vwo, ben je bereid kritisch te kijken naar je eigen toetsprogramma en toetsen en ben je nieuwsgierig of je toetsen voldoende niveau hebben, dan nodigen we je graag uit om mee te doen aan ons project.
Voor meer informatie: http://www.slo.nl/kwaliteitsborging
Als je wilt meedoen, kun jedat laten weten aan: h.devries@slo.nl

Reageer


8 − zes =