Van 26 december tot 3 januari kunnen (vooral geschiedenis- en maatschappijleer-)docenten deelnemen aan het jaarlijkse seminar "Lesgeven over WOII en de Holocaust" in de International School for Holocaust Studies te Jeruzalem.

Met het unieke materiaal van het museum Yad Vashem krijgen zij de kans om te leren, ervaren, samen aan lessen te werken en geïnspireerd te raken. Op het programma staan veel workshops met praktische werkvormen en ondersteunende lezingen van internationale experts met verdieping over de Holocaust en de maatschappelijke relevantie in de onderwijspraktijk van nu. Er kunnen 25 gemotiveerde en enthousiaste docenten mee. Naast het seminar in Yad Vashem zijn er leuke uitstapjes waarin je kennis kan maken met Israël.
Klik hier voor aanmelden en meer informatie.
Geïnteresseerd? Mail naar g.muller@cidi.nl of bel 070-3646862

(Overgenomen uit de NVLM-nieuwsbrief)

Reageer


twee + 1 =