Nog een maand en dan begint het weer! Voorafgaand aan de Provinciale Statenverkiezingen laten middelbare scholieren en studenten mbo van woensdag 11 maart tot en met dinsdag 17 maart hun stem horen. Want dan organiseert ProDemos de 23e editie van de landelijke Scholierenverkiezingen. 
 
Meedoen?
Er zijn nu al duizenden scholieren aangemeld. Is uw school nog niet aangemeld? Aanmelden kan nog tot en met dinsdag 10 maart. Deelname is gratis. Meer weten? Kijk op: www.scholierenverkiezingen.nl
 
Uitslag
Op dinsdag 17 maart om 17.00 uur wordt de uitslag bekendgemaakt. Dit gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst bij ProDemos.
 
Op scholierenverkiezingen.nl kunt u zich niet alleen aanmelden, u vindt er ook een uitgebreide docentenhandleiding voor de organisatie van Scholierenverkiezingen. Verder zijn er op de website filmpjes, quizzen en informatie over verkiezingen te vinden.
 
Gratis Onderwijskrant
 
In aanloop naar de verkiezingen voor de Provinciale Staten pakt ProDemos flink uit met twee extra dikke Onderwijskranten, voor (v)mbo en havo/vwo. Deze kranten staan vol met informatie over:
  • de provincie en de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart 2015
  • de waterschappen, waarvoor de verkiezingen op dezelfde dag plaatsvinden
  • de Eerste Kamer, omdat de leden van de Eerste Kamer door de leden van de Provinciale Staten worden gekozen
De onderwijskranten zijn helemaal gratis, u betaalt ook geen verzendkosten. De onderwijskranten zijn hier te bestellen.

Reageer


− een = 1