Hoe werkt het? 
U kunt zich hier gratis inschrijven. Na aanmelding krijgt u een inlogcode voor de website met de digitale oproepkaarten. Van vrijdag 7 september 8:00 uur tot dinsdag 11 september 16:00 uur kunnen uw leerlingen stemmen via een speciale website. De uitslagen worden digitaal verwerkt. Dinsdagmiddag 11 september kunt u op de website alle uitslagen vinden. De uitslag van uw eigen school kunt u dan vergelijken met de landelijke uitslag, maar ook bijvoorbeeld met de uitslagen van scholen in uw regio. 

Bij de vorige landelijke verkiezingen in 2010 namen meer dan 90.000 scholieren deel. Deelname is gratis. Begin het schooljaar goed en doe mee!
 
Om leerlingen voor te bereiden op de Scholierenverkiezingen kunnen docenten gebruik maken van de Onderwijskrant Tweede Kamerverkiezingen. Scholen kunnen deze Onderwijskrant vanaf nu hier bestellen.

Reageer


negen + = 16