De vakantie zit er weer (bijna) op, sommigen zijn zelfs alweer een weekje aan het werk. Dit schooljaar willen wij de Pasco pagina's bij Digischool verder uitbouwen door nog meer interessante nieuwtjes te bloggen en direct te gebruiken proeven te gaan plaatsen. Wij gaan komend najaar ook weer aan de slag met workshops en demonstraties door het hele land. Mocht je Pasco nog niet kennen en benieuwd zijn naar de mogelijkheden, hou dan deze blogs in de gaten, want wij zullen de locaties en data hier ruim van te voren bekend gaan maken.

Het zou ook geweldig zijn als iedereen die Pasco al gebruikt de aanbod op de Pasco pagina's wil vergroten door zelf een proefje of een tip in te sturen. Zo hopen wij samen een interactieve bron van proeven en informatie te creëren voor alle Pasco gebruikers!

Reageer


zeven × = 21