De eerste downloadbare proeven voor Pasco staan online op onze nieuwe Digischool pagina "Werken met Pasco in de les". We zijn begonnen met een typische natuurkunde proef over de Wet van Ohm en een scheikunde proef die de eigenschappen van een exotherme reactie laat zien. Beide proeven hebben wij al eerder in onze Pasco workshops gebruikt, dus ze zijn in de praktijk getest. Beide proeven zijn goed als demonstratie voor de klas te doen, of door een leerling zelf met een Spark en de benodigde sensoren.
De proefvoorschriften zijn allebei in Word formaat, zodat jullie ook nog het kunnen aanpassen. 

Op de pagina "Werken met Pasco in de les"  (klik op de link hieronder) vinden jullie de download links en een lijstje van de benodigde materialen en sensoren.

http://wp.digischool.nl/vos/werken-met-pasco-in-de-les/

Reageer


− 2 = vier