Het Departement Moderne Talen van de Universiteit Utrecht verzorgt de cursus Language Learning in de Educatieve Master. Hierin komen thema’s aan de orde zoals eerste- versus tweedetaalverwerving, natuurlijke versus gestuurde tweedetaalverwerving, verschillen tussen individuele leerders/leerlingen, tweetaligheid en taalverwerving, en taalleerstoornissen.

Ter afsluiting zal een studiemiddag worden gehouden. Groepjes studenten zullen korte presentaties verzorgen, gebaseerd op hun eindwerkstukken. Tijdens deze middag krijgt u de kans een kijkje te nemen in de keuken van onze taaldocentenopleiding, waarbij u wellicht toekomstige collega’s zult ontmoeten. De middag is gratis toegankelijk en natuurlijk hopen wij op zoveel mogelijk docenten.

Donderdag 27 januari 2011, 13:15-17:00 uur
Janskerkhof 15a, zaal 0.04, Utrecht
(bereikbaar met stadsbussen 3, 4, 8, 11)

Contactpersoon: René Kager: R.W.J.Kager@uu.nl