Leraren en leerlingen leren op deze dag van de GLOBE wetenschappers hoe ze kunnen helpen met het doen van wetenschappelijk onderzoek naar  Natuurkalender, Water en Bodem.

Gedurende de meetcampagnes voeren de leerlingen zoveel mogelijk metingen uit en plaatsen deze in de GLOBE database. Door de concentratie van metingen in één periode worden wetenschappelijk waardevolle gegevens verkregen die meer inzicht geven in de samenhang tussen natuur, milieu en klimaatverandering. Tijdens de meetcampagnes wordt online feedback gegeven op de meetresultaten van de leerlingen door de GLOBE wetenschappers. Aan het einde van de meetcampagne kunnen leerlingen hun resultaten presenteren tijdens de GLOBE leerlingenconferentie en kunnen zij in discussie gaan met de GLOBE wetenschappers!

Meer informatie

Het vindt plaats op 4 maart 2011, locatie: RIVM (Bilthoven)
Het is bedoeld voor: Docenten, leerlingen (VO), NME centra, wetenschap en techniek centra. Met name voor: Aardrijkskunde, Biologie, Digitaal leermateriaal, Engels, Natuurkunde, Scheikunde, Tweetalig onderwijs
De deelname is gratis.

Om mee te doen moet je school lid zijn van GLOBE. Aanmelden kan gratis.
Meer info: http://www.globenederland.nl/documenten/kickoff2011-03-04/kickoff2011-03-04.htm

Reageer


× 1 = four