Moodle Logo

Voor de kunstvakken KUA, CKV, Tehatex en Kunstvakken 1 en 2 van vwo, havo en vmbo biedt De Digitale School in het schooljaar 2009-2010 complete ELO’s (Elektronische Leer Omgevingen) aan, met onder andere het materiaal van de nieuwe eindexamen thema’s:

‘’Beestachtig’’ voor vmbo

‘’Dynamiek en beweging’’ voor havo

‘’Wat van ver komt’’ (voor 2010) voor vwo

Daarnaast is er oefenstof voor het nieuwe cse KUA en is verslaglegging via de elo CKV mogelijk. Ook voor de onderbouw is lesmateriaal via enkele elo’s beschikbaar.

Bij deze aanbieding hoort een workshop, waarin u alle mogelijkheden van de ELO leert ontdekken en na afloop kunt hanteren en als krachtig leermiddel kunt inzetten bij uw leerlingen: u kunt dan de ELO precies op maat maken voor uw situatie, voor uw leerlingen en aanpassen aan uw eigen voorkeuren. Zelf nog lesmateriaal maken is niet nodig, maar natuurlijk altijd wel mogelijk.

Na afloop is het lesmateriaal een jaar lang tot uw beschikking via internet en kunt u steeds lesmateriaal toevoegen en/of verwijderen in uw ELO. Uw kunt de gemaakte opdrachten en toetsen inzien, van commentaar voorzien en cijfers geven. Uw leerlingen kunnen online opdrachten en gemaakte toetsen uploaden.

Mochten er vragen of problemen zijn met de ELO, dan kunt uw hulp krijgen van de helpdesk van de Digitale School.

Als de school reeds beschikt over een ELO , dan kan het materiaal soms in de school ELO geplaatst worden. Als dat niet mogelijk is, dan is een link in de eigen school ELO voldoende.

Verdere kosten:
Kosten voor training (een dag), inclusief gebruik van de ELO voor de periode van een jaar:

400 euro voor de eerste deelnemer van een school; 100 euro voor elke volgende deelnemer van dezelfde school.
Gebruik ELO na eerste jaar, 100 euro per jaar
Opfriscursus na eerste jaar, 100 euro (dagdeel)

Meer informatie aanvragen over deze cursus