Even voorstellen Theo Last

Sinds 1994 ben ik werkzaam als docent techniek. Daarnaast, van 1992 tot 2004, ook als docent installatietechniek. Daarvoor ben ik werkzaam in het bedrijfsleven geweest. In 2001 ben ik uitgeroepen tot “Docent van het Jaar”. Op dit moment ben ik als docent techniek verbonden aan een lerarenopleiding in Zwolle.

Samen met mijn collega Esther Looge hebben we een eerste plaats behaald tijdens de Onderwijsprijs voor de provincie Flevoland 2002 en een tweede plaats bij de webstrijd van Thinkquest “voor de klas” 2003 met “knikkerbanen. In 2004 heb ik, ondermeer, de website “windwijzer” gemaakt. Hiermee is een derde plaats tijdens Thinkquest “Docent & Student ” in 2004 behaald. En dan is er natuurlijk nog deze site. In 2005 is er door Thinkquest een 1e prijs aan toegekend.

Wij proberen techniek ondermeer met behulp van het Internet aan leerlingen en collega’s aan te bieden. Ondermeer op deze manier proberen wij techniek te populariseren. Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen en uw inbreng stellen wij dan ook zeer op prijs.

Geef ons je mening over onze website, onze lesbrieven of wat je verder nog te binnen schiet. Stuur je e-mail aan ons. Al je opmerkingen en suggesties zijn welkom.