De boerderijcamping

Boer Jan heeft een melkveebedrijf. Hij heeft koeien en nog wat kippen, wat katten en een hond.

Op de vrije velden is hij een boerderijcamping begonnen, en afgelopen zomer had Jan al een paar gasten.

Hij heeft nu voor zijn camping een naam bedacht: “Het Loeigoed” Hij wil deze naam graag op een naambord voor de boerderij, met een afbeelding erbij. (Logo)

Bovendien heeft boer Jan een kleine speeltuin en in een schuur een speelzaal voor de jongste gasten.

Hier wil hij een bewegend speeltoestel hebben voor kinderen waar de naam en/of de afbeelding in terug te zien zijn.

Daarvoor heeft hij jouw hulp hard nodig.

Kun jij, alleen of samen met een medeleerling, een naambord bedenken en een speeltoestel waar de naam en/of de afbeelding in terug te vinden zijn??

klik op deze  boerderijcamping 2010 link voor de lesbrief

Veel succes!