Onderwerpen in dit Vaklokaal: Klik op de plaatjes om verder te gaan

     
 Lezen  Kijken/Luisteren  Schrijven  Spreken
       
 Woordenboeken  Woordenschat  Grammatica  'Caminos'
       
 Spelletjes  Kunst en cultuur  Geschiedenis  Wist je dat...?
       
 Opzoeken  Oefenen  Muziek  ERK

Je kunt ook de navigatiebalk rechts gebruiken of naar 'Oefenen' gaan.

 

Ga voor het laatste nieuws naar het tabblad 'Nieuws'. Daar vind je o.a. dagelijks de headlines uit de kranten, maar ook nieuwsberichten uit Nederland.

Dit vaklokaal Spaans is vooral bedoeld voor scholieren en studenten, maar biedt ook docenten en andere geïnteresseerden informatie over de Spaanse taal en over de verschillende Spaanstalige landen.

Allereerst kun je via de oefenpagina je eigen taalniveau testen en vind je natuurlijk veel oefenmateriaal. De oefenpagina bereik je ook via de tabbladen rechts bovenaan.

Verder vind je op deze site veel praktische tips die je kunnen helpen bij het leren van de taal. Er is daarvoor een onderverdeling gemaakt in de vier taalvaardigheden: lezen, luisteren, spreken en schrijven, maar ook is een een speciale woordenboekensite, een opzoekpagina, een site met wetenswaardigheden en nog veel meer.

Verder vind je o.a. informatie over Spanje en over de andere Spaanstalige landen in de wereld. Spaans is immers een wereldtaal en wordt in meer dan 20 landen gesproken!

Mis je nog iets op deze site, neem dan contact met ons op:

elauladigital@gmail.com

 

 

Abanico