Leeslicht: Haar naam was Sarah

De vereenvoudigde editie van de beroemde bestseller van Tatiana de Rosnay.Het verhaal speelt zich af in Parijs tijdens de Tweede Wereldoorlog. De tienjarige Sarah wordt in 1942 met haar ouders opgepakt en naar het wielerstadion gebracht. Van daaruit zijn duizenden joden gedeporteerd. Niemand zag dat Sarah – voordat de politie binnendrong – haar kleine broertje opsloot in een kledingkast en de sleutel bij zich stak.

Realityreeks: Drama

Een populaire leraar is slachtoffer van een verkeersongeluk. Iedereen is er kapot van. Maar er is toch meer aan de hand dan zo op het eerste gezicht lijkt. Johan was docent drama, getrouwd en had 2 kinderen. Maar wat deed hij dan steeds bij de moeder van Roos?

Welkom in Nederland

Het Nederlandse vluchtelingenbeleid leidt tot verhitte discussies. Maar, wat vinden vluchtelingen eigenlijk van Nederland, en van het leven dat ze hier hebben opgebouwd? In deze bundel vertellen migranten in eenvoudige taal over hun nieuwe leven.

Reageer

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.