De prestigieuze Europese Comenius EduMedia Award is toegekend aan de digitale leeromgeving PrOmotie digitaal. Deze Europese onderscheiding voor innovatieve educatieve producten wordt jaarlijks uitgereikt door het Duitse genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI). Vanuit Nederland worden ieder jaar twaalf tot vijftien producties ingezonden. Het gaat daarbij om educatieve uitgaven in combinatie met audiovisueel materiaal (video) of digitale multimedia producten (dvd, cd-rom, een internetsite), hybride multimedia producten of uitsluitend multimediale producten. Daarnaast kan het ook gaan om lesbrieven, tijdschriften en andere educatieve uitgaven met de denkbare combinaties van print en digitaal.
De uitreiking van de Awards vindt dit jaar plaats op 24 juni in Berlijn.

Reageer

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.