Op woensdag 13 en donderdag 14 april wordt voor de vierde keer IPON georganiseerd.
Twee dagen lang kan de bezoeker van IPON zich, weer volledig laten bijscholen op gebied van: Digibord, ELO’s, WikiWijs, cloud-computing, IPad, mindmaps, Google Earth, Serious Gaming, Bordtools, Methoden via I-board, Twitter en nog veel meer..
Programma
De IPON biedt meer dan 100 praktische workshops waarbij de link met het dagelijks onderwijs een grote rol speelt. Maar ook de IPON Awards, de Digischool vrijmarkt, het Vives Practicum Lab en de IPON Teachmeet. Het programma richt zich in het bijzonder op PO, VO en MBO onderwijs.
Vanaf 17 maart start de inschrijving van de workshops.
Indien u als bezoeker voor IPON2011 geregistreerd bent, krijgt u automatisch per mail bericht.
Conferentie Gewoon Speciaal
Op woensdag 13 april vindt tijdens de IPON de conferentie Gewoon Speciaal plaats. Een speciale conferentie die past in de omslag naar passend onderwijs waarbij de leerlingen met een beperking meer op reguliere scholen terecht zullen komen. Deze dag biedt workshops en presentaties over o.a. mediawijsheid, innovatie en digitaal leermateriaal plus.
De Gewoon Speciaal conferentie start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur en is net als IPON2011 gratis toegankelijk bij voorinschrijving. Het is een initiatief van Kennisnet, ICT&E en Vives.

Reageer

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.