Een eerste bericht om jullie te laten weten dat er vanaf maart 2011 een nieuwsblog bestaat. Voorlopig nog naast de bestaande nieuwsbrief.
Ik heb hiervoor gekozen om sneller actuele berichten te kunnen plaatsen. Ook is het hier mogelijk om op berichten te reageren.
Als je dit blog goed wilt volgen is het mogelijk een RSS feed te gebruiken. Zie onder aan de pagina.

Vriendelijke groet, Hanneke de Hoon, Community-manager http://digischool.kennisnet.nl/praktijkonderwijs

17 Reacties op “Welkom op het nieuwsblog voor community Praktijkonderwijs”

1. Harry Jan Bos zegt:

Dag Hanneke,
    Een prima initiatief! Ik zal het blog zeker gaan volgen!
    Met vriendelijke groet,
    Harry Jan Bos
    CVB vakdidactiek horeca speciaalonderwijs

2. Ben Grondijs zegt:

Hallo Hanneke,

Het idee van een blog vond ik jaren geleden al geweldig. Ben dus heel blij dat de blog er is. Is het mogelijk om via twitter nieuwe berichten bekend te maken. Voor mij is een tweet een prikkel om op de blog in te loggen.

Ik volg een heleboel onderwijs blog’s, misschien een idee om relevante verwijzingen naar andere blog’s op te nemen.

Succes, als je hulp nodig hebt laat maar weten.

met vriendelijke groet
    Ben Grondijs
    PrO DaCapo College Geleen

3. Leon Arendshorst zegt:

Hallo Hanneke,

Veel succes, ik ga dit blog absoluut volgen!

Met vriendelijke groet,

Leon Arendshorst
    IVIO-Examenbureau

4. Willem van Ouwerkerk zegt:

Hoi Hanneke, prima berichtje, dank je wel dat je ‘m geplaatst hebt! Willem

5. Anita Wijnands zegt:

Hoi Hanneke,

leuk een blog. Ziet er goed uit.
    Wellicht wel handig om af en toe mensen via de mail een prikkel te geven om te lezen of reageren.

Als je hulp nodig hebt dan mail je maar.

Groet
    Anita

6. Janneke Broere zegt:

Hallo Hanneke,

Het ziet er goed uit, ik heb de site toegevoegd aan mijn favorieten. Ik ga hier zeker regelmatig op kijken.
    Succes!

7. Roelof Brinksma zegt:

Hallo Hanneke

veel leuke en interessante artikelen ik ga nog vaker kijken. gr roelof

De Diken Sneek

8. Harald Everhardus zegt:

Hoi Hanneke,
    goed dat je ons weer even “met de neus op de feiten drukt”"
    Ook ik zet het bij mijn favorieten en ga zeker regelmatig kijken !!!want het ziet er goed uit.
    groet,
    Harald Everhardus Gooise Praktijkschool

9. Nicolette Marrevee zegt:

Hallo Hanneke,

Ik ben blij met de blog. Ik volg het, kom op goede ideeën en blijf op de hoogte.

Ga zo door en bedankt.

Groet Nicolette

10. sandra zegt:

is een super idee. Ik heb altijd een goed overzicht en blijf op de hoogte.
    super!
    dikke pluim

groetjes
    sandra uit Belgie

11. MvB zegt:

Beste Hanneke,

Ik ben een trouwe volger van PrO op digischool, deze blog nog niet echt…maar na hij staat nu bij m’n favorieten. Je mail werkt dus (en blijven doen hoor). Het is zo automatisch gedaan: lezen en doorklikken….maar dit blog is zeer de moeite waard.
    Als VSO (cluster 3) hebben wij voor onze bovenstroom ook zeker veel aan deze tips!
    Dus ik hoop dat je er nog mee door gaat.

gr. Margreet.

12. Simone zegt:

Hoi Hanneke,
    Ook ik ben een trouwe volger van het weblog. Ik vind het een prettige en overzichtelijke manier om updates te krijgen en relevante informatie te ontvangen.
    Wat mij betreft doorgaan op deze manier!!
    Groetjes, Simone
    Kranenburg, Utrecht

13. Florina Blokland zegt:

Dag Hanneke,
    Je weet het: ik ben groot voorstander van bloggen en online communiceren. Maar dan in twee richtingen. Dus ik hoop dat we niet alleen je blog enthousiast volgen, maar ook bijdragen (=reageren en aanleveren).
    Ik doe mijn best.
    Hartelijke groet,
    Je collega communitymanager verzorging die geen communityblog heeft maar wel een persoonlijke onderwijs-vanalles-blog op http://www.edufloor.nl/wordpress
    Florina.

14. Maarten Toll zegt:

Hallo Hanneke,
    Hartelijk dank voor je inzet en informatie. Heb nu een RSS-feed geinstalleerd? Zeg je dat zo? Ik kom steeds interessante en inspirerende zaken tegen.

Groet,

Maaten

15. Matthitja Struik zegt:

Hoi Hanneke,

Al een aantal malen heb ik je blog bezocht.
    Ik heb veel aan alle informatie!
    Dank je wel voor je enorme inzet.
    Ook voor mij mag het zo door gaan.
    Groet,

Matthitja

16. Gert-Jan Bras zegt:

Hoi Hanneke,
    Ik geef pas één jaar les op een praktijkschool.De meeste uren geef ik als docent metaal/metalektro les op onze andere lokatie vmbo.Ik vind het belangrijk dat de ll. op de praktijkscholen ook de juiste lessen krijgen waar zij eventueel in verder willen.In mijn geval is dit metaal en VCA.Wij zijn met een aantal collega’s bezig om les materiaal te maken voor de techniesche vakken .E.e.a in overleg met KPC asl er wat uit komt laat ik het je weten.
    Veel succes met je weblog.
    Groetjes Gert-Jan Bras

17. Gert-Jan Bras zegt:

Hoi Hanneke,
    Ik geef pas één jaar les op een praktijkschool.De meeste uren geef ik als docent metaal/metalektro les op onze andere lokatie vmbo.Ik vind het belangrijk dat de ll. op de praktijkscholen ook de juiste lessen krijgen waar zij eventueel in verder willen.In mijn geval is dit metaal en VCA.Wij zijn met een aantal collega’s bezig om les materiaal te maken voor de technische vakken .E.e.a in overleg met KPC asl er wat uit komt laat ik het je weten.
    Veel succes met je weblog.
    Groetjes Gert-Jan Bras

Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.