>> Summerbeats

Summerbeats is de nieuwe JONGERENMUZIEKWEEK van 18 – 24 juli 2015 voor instrumentalisten en zangers van 13-17 jaar in de Glind.

Op het programma staat pop en jazz, maar ook wereld- en klassieke muziek. Speel je een instrument dan ga je in zowel een groot als klein orkest spelen en zing je elke dag met de hele groep. Ben je zanger dan krijg je de kans met instrumentalisten muziek te maken en word je gecoacht in bandjes en bij het zingen met eigen begeleiding (piano, gitaar).

Verder kun je rappen, je eigen mash-up maken, vrij musiceren, deelnemen aan sport- en spelactiviteiten en het open podium! We sluiten de week af met een openbare eindpresentatie voor vrienden en familie. Thuis voorbereiden is niet nodig. Zelf muziek meenemen kan en je kunt je wensen vooraf kenbaar maken. Iedereen die ca. twee jaar les heeft op zijn instrument en/of zangervaring heeft is welkom!

Wie zijn de docenten? Drie jonge enthousiaste musici die zijn gespecialiseerd in strijkers, blazers, toetsen, zang en spelen in een bandformatie: Bert Groothedde, Gera Kruithof en Rohan Poldervaart.

Data: 18 – 24 juli 2015
Locatie: Conferentiecentrum De Glind, De Glind
De week kost 350 euro incl.volpension.

Meer informatie en inschrijven: Summerbeats of via info@huismuziek.nl

 

>> Popsport.nl

Zit je nog op school en wil je méér met je act of band, verover dan je plek in het PopSport Coaching Programma.

PopSport is een coachingstraject waarin je als band/act/muzikant/singer-songwriter/dj/hiphop crew de mogelijkheid krijgt te werken aan je muzikale en zakelijke skills. Meer info en aanmelden:

>>Kunstbende

Kunstbende is dé wedstrijd voor jong creatief talent voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar

>> Oorcheck.nl

Dit is een nieuwe site voor jongeren over de oorzaken en gevolgen van gehoorbeschadiging met achtergrondinformatie, cijfers, leuke weetjes, links en diverse testen.