In het kader van de Dag van de Leraar wordt ook dit jaar de verkiezing Leraar van het Jaar georganiseerd. Welke kanjers van leraren verdienen volgens jou deze titel?

Schrijf jouw kandidaat voor Leraar van het Jaar 2013 in tot en met vrijdag 19 april op www.deleraarvanhetjaar.nl. Naast leraren, schoolleiders, onderwijspersoneel en ondersteunend personeel kunnen natuurlijk ook leerlingen en ouders kandidaten aanmelden.

Uit alle aanmeldingen kiest een deskundige jury een winnaar voor het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs, het speciaal onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Deze vier kanjers zijn een jaar lang ambassadeur voor alle leraren in Nederland. De winnaars worden op 5 oktober bekend gemaakt.

Met de verkiezing Leraar van het Jaar en de Dag van de Leraar wil organisator de Onderwijscoöperatie de kwaliteiten laten zien van leraren in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs en het leraarschap op een positieve manier in beeld brengen.

Wil je meer informatie over de Dag van de Leraar en de verkiezing? Kijk op www.dagvandeleraar.nl.

Anmelden via Twitter

Tot en met 19 april kun je jouw favoriete #leraar aanmelden als kandidaat #LeraarvanhetJaar2013! We zoeken kanjers in het #po #vo #mbo #so. www.deleraarvanhetjaar.nl

Heb je een kanjer van een #leraar in het #po #vo #mbo #so? Meld jouw kandidaat aan voor 19 april! www.deleraarvanhetjaar.nl #verkiezing

Jouw #leraar een jaar lang ambassadeur voor alle #leraren? Meld jouw kanjer aan als kandidaat #po #vo #mbo #so! www.deleraarvanhetjaar.nl

Verdient jouw bijzondere #leraar de titel #LeraarvanhetJaar2013? Tot 19 april kun je hem/haar aanmelden! www.deleraarvanhetjaar.nl #verkiezing

Je mag geen reactie toevoegen.