UStudy organiseert weer een voorlichtingsbijeenkomst “College Basketbal in de VS: hoe regel je dit?”
Voor iedereen die wil studeren en basketballen in de VERENIGDE STATEN en wil weten wat dat inhoudt en hoe je dat moet regelen.

Basketbal je op hoog regionaal of nationaal niveau en wil je dit combineren met een college studie in de VS? Dan zijn er vele mogelijkheden voor je om dit – eventueel met een beurs – te doen aan een Amerikaans college of universiteit. UStudy begeleidt amateur basketballers naar een passend college team in de VS.

Marina Meijer, Studie adviseur bij UStudy, spreekt voor ambitieuze mannelijke en vrouwelijke basketballers en hun ouders tijdens een voorlichtingsessie over de mogelijkheden en het stappenplan voor aanmelding.

Deze bijeenkomst is voor amateur basketballers m/v op alle onderwijsniveaus (VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO en WO), die vanaf 2013 of later in de VS willen studeren. Met als doel een associate, bachelor of master diploma te halen aan een college of university in combinatie met een plek in het varsity basketbal team. Ouders, coaches en LOOT school coordinatoren zijn ook welkom.

Zaterdagmiddag 20 oktober bij The American Book Center in Den Haag, 15:00 – 17:30 uur

Kosten: 25 euro per persoon
Aanmelding: info@ustudy.nl

Geinteresseerd? Meer informatie: UStudy

Je mag geen reactie toevoegen.