9 Reacties op “Voor Uw Motivatie: De Leerkracht PO Toiletkalenderplaatjes”

 1. Cecile zegt:

  Een Willeke Alberti alstublieft. (Met het plaatje van Gandhi, kan dat?)

 2. Frank Jongbloed zegt:

  Da's mijn kat, he? Staat ook wel bekend als: Het Mistige Rooie Beest.

 3. Leerkracht PO » Blog Archive » Voor Uw Motivatie: De Leerkracht PO Toiletkalenderplaatjes | De Kleine Beer | Scoop.it zegt:

  [...]   [...]

 4. Anja zegt:

  hahahaha

 5. Frank Jongbloed zegt:

  hehehehe

 6. ine zegt:

  Het eerste plaatje
  Ik sta nu al drie dagen voor groep 3 want de juf is ziek
  Met wat toveren en personeel verplaatsen stond ik daar ineens. Hemel de pemel het lijkt wel of ik net van de PABO afkom. Dikke pluim voor alle meesters en juffen van de onderbouw. Soms weet ik het echt even niet meer met de praatplaten en afkortingen. Nog een dag. Dan ga ik het hele weekend niks doen. O nee dat gaat niet. Ik zit in een verbouwing. Dan ga ik het hele weekend grote mensen praatjes houden. EN IK WIL VAN NIEMAND MEER HOREN DAT HIJ OF ZIJ MOET PLASSEN !!!

 7. Frank Jongbloed zegt:

  Prima hoor, Ine, die laatste zin. Maar of je met de gevolgen zo blij gaat zijn…

 8. Wouter Tinbergen zegt:

  Tijd om een grote LIKE button in te voegen bij berichten, of ,
  misschien meer in de stijl van dit blog de knop:

  "IK MOET HEEL HARD LACHEN MAAR FACEBOOK IS STOM"

  :)

 9. Frank Jongbloed zegt:

  Hee. Jij bent hier van de opmaak.

Reageer


8 + vier =