Zo. Het was hier even stil vanwege een korte vakantie, maar morgenvroeg zit ook ik weer als vanouds met dampende koffiemok in de kring. Praten over de vakantie, over de avondvierdaagse van deze week en wellicht ook over de negenjarige Ruben. Maar misschien heeft u helemaal geen zin meer om naar school te gaan. Brandt de thee in de lerarenkamer u als accuzuur door de keel. Wordt u bij het binnentreden van het klaslokaal helemaal niet opgetild door het enthousiasme van de kinderen, maar eerder in elkaar gedrukt en moedeloos achter uw bureautje gedumpt. In dat geval is het wellicht handig om te weten dat De Digitale School sinds kort een vacaturesite heeft gemaakt.

Winston Churchill zei ooit: “Er is niets mis met verandering, zolang het maar in de juiste richting is.” Deze site kan juist het instrument zijn dat je nodig hebt om die verandering te bewerkstelligen. Maar Churchill zei ook: “Ik ben een groot voorstander van het gebruik van gifgas tegen onbeschaafde stammen.” Een beetje zelf nadenken is dus misschien zo slecht nog niet.

Scharrel hier wat tussen de vacatures.

2 Reacties op “Wie wil er een andere baan?”

  1. Jeroen zegt:

    Mooi initiatief om de vacatures zo ook te verzamelen.

  2. Frank Jongbloed zegt:

    Er staan er nog niet zoveel, maar dat gaat vast veranderen.

Reageer


+ zeven = 14