Het is zomervakantie, gewaardeerde lezers. Over ongeveer vijf weken ga ik onder andere nog een jaartje groep 4 doen, weliswaar in een ander lokaal. Deze week is er zelfs een digitaal schoolbord in mijn klas geplaatst, al heb ik het technische gevaarte nog niet met eigen ogen aanschouwd. Neen. Ik ben met hele andere zaken bezig. Ik ga namelijk gewoon door met lesgeven, alleen de komende weken in Vietnam. Daar zal ik met handen en voeten proberen om Engelse les en computerles te geven aan weeskinderen, monniken en lichamelijk gehandicapte mensen. Tegelijkertijd zal ik ook een poging doen om iets van het land te zien.

Dat betekent natuurlijk wel dat het hier stil wordt. Een verschrikkelijk groot dilemma is dat niet, want de statistieken laten altijd een flinke dip zien tijdens schoolvakanties. En gelijk hebben jullie! Dus ik zeg: trek de badlakens tevoorschijn, schuif de teenslippers aan de voeten en toog naar waar het warm is. Goed insmeren, verstand op nul en denk af en toe nog even aan mij. Ik, de vegetariĆ«r met het bordje labrador voor zijn neus. Ik, in een moesson waar de hevigste Nederlandse regenbui als een natte scheet bij afsteekt. Ik, die… oh laat ook maar, ik word weer dramatisch.

Hoe dan ook, een hele fijne zomervakantie gewenst en ik spreek jullie weer tegen het einde van augustus!

4 Reacties op “Fijne Zomervakantie!”

1. Jeroen zegt:

Veel plezier, succes en een prettige vakantie Frank!

Hier in het zuiden begint de vakantie over een weekje, dus ik zit midden in de afsluiting van het schooljaar; klas opruimen, nieuwe klas inrichten e.d.

Allemaal een fijne vakantie gewenst!

Bedankt Jeroen! Jij ook een fijne zomervakantie.

3. Gretha zegt:

Wat een wonderschone foto!

Hartelijke groet.

Gretha

Met de zelfontspanner! In India.

twee × 5 =