Meestal geef ik een korte introductie op een nieuwsartikel. Dit probeer ik dan vaak op geestige wijze te doen. Maar soms zijn berichtjes al komisch van zichzelf. En hoef ik daar verder niks aan te doen. Neem nu de beruchte poep-inbreker uit Drenthe. Hahaha. Nee, serieus. Dit is eigenlijk niet leuk. (hahaha)

“De basisschool in Darp in Drenthe is meermalen door een inbreker besmeurd met ontlasting. De insluiper neemt geen goederen mee, maar laat overal feces achter. De school is in de afgelopen weken acht keer op deze manier bezocht. Dat zei de directeur van de school vrijdag.

Woensdagavond heeft de ongenode gast op het kopieerapparaat zijn behoefte gedaan en uitgesmeerd. Eerder al werden, ramen en toetsenborden met uitwerpselen besmeurd. Ook liet de onverlaat zijn behoefte achter op enkele speeltoestellen op het plein. Volgens de directeur heeft de insluiper in een agenda geschreven dat hij geen plannen heeft om te stelen: ”Wat hier gebeurt is voor ons volstrekt onbegrijpelijk. Het lijkt ons dat wij te maken hebben met een persoon met een zieke geest.”

Volgens een politiewoordvoerder heeft de school deze incidenten gemeld. De school is geadviseerd om camera’s op te hangen. De politie patrouilleert vaker bij de school, met name ‘s avonds en ‘s nachts.”

Ja. Dat is shit.

*’School door inbreker besmeurd met poep,’ Nu.nl, 05/06/09

8 Reacties op “Poep 1 t/m 8”

 1. Susanne zegt:

  En dan te bedenken dat de meeste mensen liever niet poepen op school…

 2. Frank Jongbloed zegt:

  Dat heb je mooi goed, Susanne. Maar dat betekent niet dat we het dan maar op het kopieerapparaat moeten doen. Om het vervolgens uit te smeren. Naar A3-formaat.

 3. Frank Jongbloed zegt:

  ps Poepen op het kopieerapparaat: en dan maar hopen dat het papier niet op is!

 4. Susy zegt:

  Hahaha!
  Maar nu ik er nog eens over nadenk.
  Bij ons zaten ook best wat kakkers op school.

  sorry hoor.
  Er valt weinig zinnigs over dit
  shitnieuws te zeggen.

 5. Frank Jongbloed zegt:

  Geeft niks, Susanne.
  Woordspelingen zijn soms ook welkom.

 6. lianne zegt:

  echt lollig en heb je ook nog een pimel en een pisser?

 7. Frank Jongbloed zegt:

  Een pimel? Denk je een beetje aan je spelling, kind?

 8. gerard zegt:

  heel erg vies maar ook heel erg grappig.

Reageer


drie + 3 =