Via post en e-mail worden we er al een poosje mee doodgegooid: de NOT is weer in het land.

“De NOT is dé vakbeurs voor onderwijsprofessionals. Nergens vindt u zo’n compleet aanbod voor alle onderwijssegmenten. Op de NOT vindt u een compleet aanbod van producten en diensten voor het onderwijs. Alle sectoren van het onderwijs zijn vertegenwoordigd. Ruim 450 exposanten brengen u het nieuwste uit de markt. Vele congressen en workshops zorgen voor een hoog kennisgehalte.”

Ja, okay. Met een beetje mazzel had u mij ook in het echt kunnen bewonderen. Sterker nog, we hadden een beetje kunnen flirten met elkaar. Maar ik wilde niet meedoen met de cursus ‘Flirten op de beursvloer’ en mocht prompt niet meer in Utrecht staan. Ik, een jonge aantrekkelijke onderwijsgod! Nou, dat zal ze nog spijten hoor. Nu al is bekend dat het aantal afmeldingen tot een recordhoogte is gestegen. Ja. *kuch* Echt.

Ik wens u veel succes met de andere flirters.

*’De Nationale Onderwijs Tentoonstelling,’ 27 t/m 31 januari, Jaarbeurs Utrecht.

8 Reacties op “I Think NOT”

 1. Elisabeth zegt:

  Jeetje! Ik weet niet wat ik lees!
  Frank, die beurs is NIETS zonder jou!
  GRoet, Elisabeth (ik ga gelijk niet meer)

 2. Frank Jongbloed zegt:

  Dank je, Elisabeth. Fijn om te merken dat ik eens serieus genomen wordt. Leg zelf de klemtonen maar in die laatste zin.

 3. Elisabeth zegt:

  Nou, ok Even serieus. Ook zonder jou zal het best goed gaan. Maar ik begrijp dat de ‘standhouders’of hoe je ze ook noemt allemaal vrijgezel zijn? Want men MOET leren flirten?
  Ok, ik heb een relatie en flirt ook nog veel, maar ik ben wel zeer ervaren (ahum) en weet waar de grens ligt.
  Maar flirten promoten en dus de kans lopen relaties in gevaar te brengen? Of mis ik hier iets???
  Groet, Elisabeth

 4. Frank Jongbloed zegt:

  Het zit zo: de betreffende organisatie wil gewoon goed georganiseerd voor de dag komen, waar naar hun mening een training voor het standpersoneel ook bij hoort. Zodat mensen op de juiste manier en met de juiste gespreksstof aangesproken worden. Daar is niks mis mee, ik ben alleen niet zo van een strakke planning (vrij strenge kledingvoorschriften en een handboek dat men vooraf dient te bestuderen). Van daadwerkelijk flirten zal niet zoveel sprake zijn, dat was gewoon een ludieke woordkeuze.

 5. Elisabeth zegt:

  OK, het schaamrood op mijn kaken is inmiddels purper….ik nam het weer te letterlijk.
  Ik had al visioenen van lonkende juffen en knipogende meesters. Ik voel me zeer dom op dit moment. (ik toon nu mijn kwetsbare kant en wens daar niet op afgerekend te worden.)

 6. Frank Jongbloed zegt:

  Geeft niks, Elisabeth.

 7. Gwendolyn zegt:

  Tja, Frank en dan loop je op de NOT en gaat even langs bij de betreffende stand (om te zien of er nog wat valt te flirten) en natuurlijk om even je ongenoegen te laten blijken dat jij er niet staat. Heeft de betreffende man nog nooit van jou gehoord. Frank Jongbloed, weet je wel, die van de column binnen digischool. Column, wat voor column…….. Tja, is dat dan productkennis?????

 8. Frank Jongbloed zegt:

  Nog nóóit van mij gehoord? Dit gaat naar De Hoge Bazen, dat kan ik je garanderen. Die smiezerd kan z’n biezen pakken.

  Maar goed, ik hoorde dat ze een standbemanning van zo’n honderdvijftig man hadden. Vooruit dan, dan mag het.

  Overigens ben ik blij dat volgens mijn statistieken deze site aardig begint te lopen. Nu nog wat meer reacties. Gelukkig verscheen daar Gwendolyn.

Reageer


een × = 9