Welkom in het vaklokaal Kunst Algemeen (KUA). Via de link ”Snel naar” is al het lesmateriaal zonder problemen te vinden.

Examen KUA 2017 (havo 5):

Voor 2017 is er naast de verplichte onderwerpen een keuzeonderwerp. In de loop van het schooljaar kun je kennismaken en oefenen met oude examenonderdelen uit voorgaande jaren via de ELO van de Digischool. Ga naar http://www.kunstelo.nl/course/index.php?categoryid=8 , log in als gast en lees eerst de gebruiksaanwijzing.

Examen KUA 2017 (vwo 6):

Voor 2017 zijn er naast de verplichte onderwerpen nog slechts twee keuzeonderwerpen. In de loop van het schooljaar kun je kennismaken en oefenen met oude examenonderdelen uit voorgaande jaren via de ELO van de Digischool. Ga naarhttp://www.kunstelo.nl/course/index.php?categoryid=8 , log in als gast en lees eerst de gebruiksaanwijzing.

De Gouden Eeuw

Projectpakket Rijksmuseum Amsterdam

De 17de eeuw noemen we in Nederland de Gouden Eeuw, omdat ons land in deze periode een van de rijkste en machtigste landen was. Dit kwam met name door de snel groeiende handel. De Verenigde Oostindische Compagnie (VOC), opgericht in 1602, was de grootste handels- en transportonderneming ter wereld. Door de groeiende welvaart kwam ook de cultuur tot grote bloei.

Lees verder………..