Rutgers Nisso Groep -  alles wat je wilt weten over seksualiteit en seksuele relaties.

FIOM – Op deze site vind je informatie over zwangerschap, adoptie,  tienermoeders en abortus. Ben je zwanger terwijl je dat niet wilde, dan kun je bij FIOM komen praten over hoe het verder moet. Ze kunnen je verder helpen als je het kind wilt houden, maar ook als je voor abortus kiest. Voor noodgevallen zijn er FIOM- opvanghuizen waar je met je baby terecht kunt.

Siriz- Wanneer je ongewenst zwanger bent kun je bij de Siriz terecht. Siriz geeft hulp bij een onbedoelde zwangerschap. De organisatie verzorgt ook voorlichting door middel van gastlessen op scholen en biedt opvang aan jonge moeders en hun kind.

Expreszo - website van jongerentijdschrift voor lesbische, homo- en biseksuele jongeren.

Gay and School – website voor docenten en leerlingen over homoseksualiteit in het onderwijs.

Switchboard - Website voor alle vragen rond homo- en biseksualiteit.

Seksueel Geweld -  website voor slachtoffers van seksueel geweld en de mensen om hen heen.

COC Nederland – informatie over homoseksualiteit  voor jongeren. Ze zetten zich in voor acceptatie van homoseksualiteit op school.

SOA – Soa Aids Nederland, stichting die strijdt tegen soa's en hiv en zich inzet voor seksuele gezondheid.

Stichting Outway – Outway is een organisatie die advies en ondersteuning geeft aan homo-, lesbische en biseksuele jongeren, hun familie en vrienden.

Wel Jong Niet Hetero – Belgische site van het samenwerkingsverband van Vlaamse & Brusselse homo-, lesbische en bi-jongerengroepen.