WRTS – Handig overhoorprogramma om je woordjes of werkwoorden mee te leren. Er zijn voor veel methodes al kant en klare woordenlijsten aanwezig.

LAKS - Het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) is een organisatie van, voor en door scholieren.  Het LAKS heeft over alles wat met voortgezet onderwijs te maken een mening. Namens alle scholieren. Verder organiseert het LAKS allerlei projecten, zoals themadagen, cursussen, debatten of onderzoeken… Ook helpt het LAKS je met het uitvoeren van jouw waanzinnige idee om je school te verbeteren.

DUO – IB-Groep - Informatie over studeren en studiefinanciering. Waar heb je recht op als je gaat studeren, en waar moet je rekening mee houden? Ook vind je hier info over de tegemoetkoming scholieren, waar je vanaf je 18e recht op hebt als je naar school gaat.

Landelijke Studenten Vakbond - De Landelijke Studenten Vakbond komt op voor de belangen van studenten. Iedereen die wil en kan studeren, moet de vrijheid hebben om te studeren wat hij wil. Ze zetten zichmet name in voor de kwaliteit en de toegankelijkheid voor het hoger onderwijs.