Prinsjesdag  - Prinsjesdag is een website van het Ministerie van Financiën, speciaal bedoeld voor leerlingen. Ook vind je er de Miljoenennotaposter.

Nibud – Nationaal instituut voor budgetvoorlichting - hier vind je handige informatie over kinderbijslag, zakgeld, kleedgeld, sparen, werken en omgaan met geld. Er is ook een pagina speciaal voor jongeren.

Nibud Jong  - pagina van het Nibud speciaal voor jongeren over omgaan met geld.

DUO IB-groep - Ben je 18 of ouder, maar nog geen 27, en volg je volledig dagonderwijs, dan heb je recht op studiefinanciering. Naast de basisbeurs kun je soms ook een aanvullende beurs en/of een lening krijgen. Op de website van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO IB-groep) vind je informatie hierover.

FNV Jong – FNV Jong is het jongerennetwerk van de vakbond FNV. Ze komen op voor de belangen van jongeren rondom werk inkomen, ontslag en werkloosheid en proberen zaken op dit gebied beter voor hen te regelen.

CNV Jongeren - CNV Jongeren is een jongerenvakbond voor en door jongeren. Als jongere heb je een bijzondere positie. Je hebt een baantje naast school, loopt stage of begint met je eerste baan. Dit brengt specifieke belangen met zich mee. CNV Jongeren geeft jongeren een stem en komt op voor hun belangen.