Als je meerdere, of andere, pagina’s wilt dan de standaard vijf, dan zijn er 2 opties.

 1. Je maakt gewoon een nieuwe pagina aan en deze komt in het ‘dropdown menu’
 2. je maakt ze kind van 1 van de 5 pagina’s. Dwz: het wordt een sub-pagina.Kies: Beheren, Pagina‘s, (achter de juiste pagina) bewerken,In de rechterbalk staat: Onderdeel vanKies hier de pagina waaronder deze pagina moet vallen door op het pijltje te klikken.Volgens mij kan dit in bijna alle gevallen. Kijk bij wp.digischool.nl/natuurkunde/oefenen voor de voorbeelden.
 3. Je wilt geen subpagina, maar een echte hoofdpagina.Nu is dat nog niet goed mogelijk, maar zeer snel (binnen 2 weken vanaf nu) wel.Tijdelijk: er is een widget “pagina’s”. Voeg de widget toe aan een sidebar en je hebt alle pagina’s in het zijmenu.Er staan een aantal pagina’s nu dubbel: deze kun je uitsluiten door op de widget te klikken en de id’s van deze pagina’s in te vullen.VB: je id van home,nieuws, oefenen links en contact zijn: 1,2,3,4,5. Deze getallen vul je dan in onder exclude.

5 Reacties op “Nieuwe pagina’s maken”

 1. korevaar zegt:

  Helaas kun je deze widget’pagina’s’ maar één keer gebruiken en plaatsen, dus voor een soort van navigatie hoef je die niet in te zetten.
  Als je dus ‘home’als startpagina wil gebruiken en daar die widget op plaatst- waardoor je alle pagina’s in beeld hebt- kun je dus in alle ander losse pagina’s dit overzicht niet meer zien. Ik wacht dus nog maar even op de andere mogelijkheid die je belooft :-) Of dat mijn probleem oplost?

 2. Wouter Tinbergen zegt:

  In de komende versie van half maart kun je deze widget in ieder geval 5 keer toevoegen. En dan werkt het als navigatie.

 3. offereins zegt:

  Quote:
  “Kijk bij wp.digischool.nl/natuurkunde/oefenen voor de voorbeelden.”

  Fout in de link Wouter.

 4. Wouter Tinbergen zegt:

  Tja, Je moet geen HTTP:// vergeten in een link… anders linkt hij intern…

 5. offereins zegt:

  Het kan de beste overkomen, Wouter. Het is je vergeven ;)

Reageer


zeven − 4 =