Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er niet veel HTML is toegestaan. Wat je kunt doen om de layout te beinvloeden is een positie toewijzen aan een plaatje. Dat plaatje wordt dan een zogenaamde FLOAT en kan bijvoorbeeld achter/naast een header zweven. Een voorbeeld zie je hier: de tekst “wat betekenen deze codes” is een plaatje, dat VOOR de tekst Basisvaardigheden (B)(K1 tm K3) staat. Normaal gesproken zou het op de volgende regel terecht komen, want je kunt geen header <h4> en <p> op een regel hebben. Ook de voorpagina van de natuurkunde site is met plaatjes opgemaakt.  Om te zorgen dat er na de 4 buttons weer op een nieuwe regel wordt gestart: een doorzichtige gif van 450px breed en 2px hoog ingevoegd: daarna weer met tekst in de visual editor!Wat voor slimmigs doen jullie? 

Reageer


9 × = drieenzestig