icon-nieuws.png

Werkstukken: in 5 stappen is het voor elkaar!
Hoe maak je een goede planning? Waar vind je de juiste informatie die je nodig hebt? Hoe maak je je werkstuk, dus welke vorm kies je? En hoe presenteer je je werkstuk op een goede manier? Is het werkstuk afgerond en gepresenteerd? Dan is het tijd om te kijken waar het goed ging tijdens het maken van je werkstuk en wat er eventueel verbeterd kan worden. Ideeën voor je (profiel-)werkstuk kun je vinden op deze pagina.

Opdrachtvormen: Maak je werkstuk of spreekbeurt eens totaal anders! Er zijn verschillende soorten mogelijkheden om je product op een andere, originele manier te presenteren. Hier vind je allerlei suggesties. Om het je wat gemakkelijker te maken bieden we je de opdrachtvormen in handige stappen aan!

Profielwerkstuk: Werkstuknetwerk is bedoeld om je ná de start te helpen met het maken van je werkstuk. Ideeën voor je (profiel-)werkstuk kun je vinden op deze pagina.

Sectorwerkstuk: Hier vind je veel werkstukken, die je een idee kunnen geven voor het onderwerp van jouw sectorwerkstuk. Daarnaast lees je hier nog een paar handige tips!

Stage lopen: Een stage is bedoeld om een vak te leren en ervaring op te doen. Als dit niet het geval is, dan heeft de stage geen nut. Van tevoren moet je dus bedenken wat je wilt leren van de stage. Aan het einde van je stage lever je een verslag in voor je opleiding. Het is dus verstandig om tijdens je stage alvast aantekeningen te maken.