icon-informatica.pngWil je je internetvaardigheden verbeteren of wil je alles weten over Excel en Word, kijk dan bij de volgende curcussen.

Veilig internetten: Zelfstandig en verstandig omgaan met internet is te leren. Op deze site lees je hoe je veilig kunt chatten, hoe je verstandig omgaat met je privacy en profielpagina’s en hoe je de computer kunt beschermen tegen bijvoorbeeld virussen, spyware en popups.

Word: In dit werkboek vind je de basisvaardigheden van het programma Word2000. Het boekje is ook goed te gebruiken als je een nieuwere versie van Microsoft Word hebt.

Excel: Excel is een digitaal rekenblad-programma. Een spreadsheet, soms ook digitaal rekenblad genoemd, is een computertoepassing om gemakkelijk berekeningen uit te voeren.

Powerpoint: Met behulp van een diapresentatie kun je een groep mensen informatie geven over een bepaald onderwerp of product. Een presentatie werkt heel goed als je er beelden bij kunt laten zien. Met het presentatieprogramma PowerPoint kun je tekst combineren met afbeeldingen. De tekst en de afbeeldingen worden in dia’s geplaatst.