De Parade
Het rondreizende theaterfestival de Parade is in volle gang. Vanaf 5 augustus reist de Parade met haar kleurrijke tenten, restaurants en terrassen naar Amsterdam. Om daar op 21 augustus haar toernee af te sluiten met een feestelijk gala. Van 11 t/m 14 augustus staat een kleine editie van de Parade in Eindhoven. Kijk voor het programma op de website.


Theaterfestival Boulevard

Theaterfestival Boulevard is hét stads- en zomertheaterfestival van Zuid-Nederland – iedere zomer, elf dagen, in de tweede week van augustus. Theaterfestival Boulevard combineert het avontuurlijke van producties op bijzondere locaties in en om de stad, met voorstellingen en concerten in de Bossche theaters en concertzalen. Dit jaar is het festival van 4 t/m 14 augustus in 's Hertogenbosch. Klik hier voor meer informatie.

Noorderzon
Noorderzon in Groningen van 18 tot 28 augustus. Op donderdag 18 augustus om 17.00 uur gaat de 21e editie van Noorderzon Performing Arts Festival Groningen van start! Noorderzon is een elfdaagse, internationale kunstenmanifestatie en tegelijkertijd een groot festivalfeest in een schitterend park: het monumentale Noorderplantsoen. Klik hier voor meer informatie.


Jonge Harten
Jonge Harten is hét theaterfestival in Groningen, boordevol internationale topvoorstellingen, spannende performances, hippe dansvoorstellingen, veel jong talent en allerlei extra’s. Jonge Harten vindt plaats van 19 t/m 26 november, in zo’n beetje alle theaters in Groningen. Klik hier voor meer informatie.


Oerol

Oerol vindt plaats van 15 t/m 24 juni. Oerol is de perfecte plek om nieuwe voorstellingen te zien. Het festival brengt elk jaar tientallen premières en diverse producties uit haar eigen Atelier. Gerenommeerde en nieuwe talentvolle theatermakers presenteren nieuw werk en er is een uitgebreid programma van kleine experimentele performances, landschapskunst en vele muziek optredens. Mocht je zin hebben om hierheen te gaan? Reserveer dan wel tijdig een plekje op één van de campings. Klik hier voor meer informatie.