Vier jaar lang heb ik dit weblog beheerd voor Digischool. Per 1 augustus is mijn contract afgelopen en om allerlei redenen heb ik het niet verlengd. Vandaar dat al een tijdje geen nieuwe berichten zijn verschenen.

Digischool is op zoek naar een vervanger. Zolang die niet gevonden is, raad ik mensen aan om berichten te plaatsen in het Forum (zie menu rechts). Daar kan ieder lid berichten in zetten.

Ik heb met veel plezier dit blog geschreven en dank iedereen voor het lezen en het reageren!!

Christien van Gool

9 Reacties op “Wisseling van de wacht”

 1. Albert zegt:

  Jammer, weer een onbemande community bij Digischool.

  Zo blijkt goedkoop duurkoop te zijn, want voor de nieuwe vrijwilligersfooien wil niemand dit belangrijke werk meer doen.

  Bedankt voor je inzet en deskundige, en altijd zeer leesbare, artikelen, Christine. Ik zal je prikkelende columns missen.

 2. Joke Noordveld zegt:

  Beste Christien,

  Wil je graag laten weten dat ik altijd met heel veel plezier de weblog gelezen heb. Heb er ook veel aan gehad. Dank voor alle energie die je er in gestoken hebt!!!

 3. Paul zegt:

  Christien, bedankt voor je vele inspirerende, soms tot nadenken stemmende of soms gewoon informatieve berichten! Groetjes, Paul

 4. Marieke zegt:

  Veel dank voor je inspanningen Christien, ik heb dit blog altijd met plezier gelezen.

 5. willyweijdema zegt:

  Jammer, jammer, Christien! Ik vond het leuk en inspirerend om met jou samen te werken: ik keek heel vaak hoe jij zo’n blog bij hield. Maar we spreken elkaar nog wel ….

 6. Francisca zegt:

  Jammer, Christien, ik zal je altijd zeer informatieve artikelen missen!

 7. Toon van der Ven zegt:

  Jammer Christien,

  Je hebt je bijdragen aan LTM ook al afgesloten: je hebt altijd een scherp oog voor de actualiteit gehad en ons vaak op belangrijke zaken gewezen. Mensen als jij hebben altijd weer andere nuttige en leuke dingen te doen. We horen wel weer van je. Hartelijk dank!

  Toon

 8. Christien van Gool zegt:

  @Toon
  Ja, een mens moet af en toe weer eens andere wegen inslaan! Die dienen zich altijd aan vreemd genoeg…

  Wat mijn bijdragen aan Levende Talen betreft: er is een hele leuke publicatie gemaakt uit een selectie van columns in LTM – wie een PDF wil hebben daarvan, kan me mailen – cmmhvangool at planet.nl

 9. Johan zegt:

  Dag Christien, dit is spijtig. Je scherpe blik en snelle reacties zullen worden gemist. Niet alleen door mij.

Reageer


− 6 = twee