Meepraten over de examens? Bijvoorbeeld over het vwo examen Nederlands? Ga naar de examenforums van Digischool: klik hier – dan kom je eerst op een lijst met communityforums, dan een lijst met leerlingforums, dan nog weer een andere lijst – houd vol: helemaal onderaan staan de examenforums.

Om mee te kunnen discussiëren moet je inloggen (met de digischool gegevens) - om alleen te lezen hoeft dat niet.

PS Ik dacht dat het meervoud van forum fora is maar het mag allebei volgens Van Dale

3 Reacties op “Examenforums Digischool”

 1. Margo zegt:

  Het examencommissie werkt niet meer…Te druk? Erg jammer.

 2. J.Veldhuizen zegt:

  collega’s

  Mijn tweede corrector is er van overtuigd dat vergeten komma’s in de conventie-onderdelen van het examen als conventiefout gerekend moeten worden, terwijl ik die onder de interpunctiefouten heb gerekend de afgelopen 10 jaar.

  Dus: ‘Geachte meneer Bronberg’ of ‘Assen 2 februari 2012’ waarin beide keren de komma is vergeten, hoe moet ik dat corrigeren? Heb inmiddels drie collega’s gevraagd, maar kan niemand vinden die dat als conventiefout rekent.

  Johannes Veldhuizen
  Gomarus College Assen

 3. Wilko zegt:

  de examenfora doen het niet. digischool.nl plat? Wat een slechte planning die ene x in het jaar dat ik die site wil gebruiken. .. :( (