Sinds enige tijd heeft Digischool een nieuwe community: de Community Studiebegeleiding. Hieronder een aankondiging van Patricia Hendrikx die deze community beheert. Hebben uw leerlingen ook moeite met plannen en met hun schoolzaken organiseren? Kijk dan eens voor tips in onderstaande community.

Community Studiebegeleiding
Studiebegeleiding bij vakoverstijgende vaardigheden: help leerlingen met leren studeren!

Digischool is een samenwerking aangegaan met Studiekring; doel is het overdragen van expertise op het gebied van studiebegeleiding. Informatie en materialen worden aangeboden om de begeleiding van uw leerling optimaal te ondersteunen. Er zal aandacht worden besteed aan Agendavoering, Plannen, Aanpak maak- en leerwerk, leermethoden en leerstijlen, enz.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de Community Studiebegeleiding en wordt lid!
Voor leerlingen is er een Vaklokaal te vinden op http://wp.digischool.nl/studiebegeleiding/

2 Reacties op “Community Studiebegeleiding”

1. SophiePostma zegt:

Dit is voor mij altijd al een belangrijk punt geweest. Maar hoe kan ik de leerlingen motiveren om tijd te besteden aan hun huiswerk, naast hun andere drukke bezigheden, zoals werk sport en andere vrije tijdbesteding?
    Alvast bedankt

2. Christien van Gool zegt:

@Sophie Postma
    Leerlingen leggen niet altijd de prioriteit bij school maar het is ook vaak zo dat ze zo chaotisch zijn dat ze het gewoon niet georganiseerd krijgen.
    Benadrukken dat het tijd kan besparen als je niet alles tot het laatst laat liggen?? Elke dag iets doen is beter dan één dag heel veel.

zeven − 1 =