Gebaande paden: die zag ik een weekje voor me. Wat heerlijk is dat soms om niet te hoeven denken en gewoon te volgen!

Maar hier is de sneeuw aan het verdwijnen. Langzaam begin ik ook weer een beetje te ontdooien – morgen mogen we weer aan de bak (tenminste in het midden en noorden, het zuiden heeft nog een weekje) – schoolmail maar weer eens geopend en dan zit je er toch weer snel middenin.

Hopelijk heeft ieder net zo’n fijne tijd gehad als ik en kunnen we er allemaal weer lekker tegenaan! Ik wens ieder een heel goed jaar toe, en spring er eens uit, uit die gebaande paden!!!

4 Reacties op “Gelukkig Nieuwjaar!”

1. Marieke zegt:

Jij ook ‘n gelukkig nieuwjaar Christien!

Ik hoop voor 2011 dat leraren, ouders en leerlingen het klagen over het onderwijs vervangen door actief worden om beter onderwijs te bewerkstelligen. Dat leerlingen in grote klassen zitten en eenderde van hun lessen krijgen van ongediplomeerde docenten was niet gebeurd als wij (en ouders, en leerlingen) vijf of tien jaar geleden ons sterker hadden gemaakt dan we deden. Klagen konden we toen als de besten, effect sorteren niet.

Gezien de kabinetsplannen is het van het grootste belang dat we ons wat actiever gaan bekommeren om de leerlingen die over vijf of tien jaar op school zullen zitten.

Mocht bovenstaande wens te ambitieus zijn, dan hoop ik in elk geval dat ieder er in 2011 met z’n klassen weer wat moois van maakt ;-)

2. Christien van Gool zegt:

@Marieke
    Een mooie gedachte! En laten we maar wel ambitieus starten anders wordt het zeker niks…;-)

3. Paul zegt:

Gelukkig nieuw jaar Christine! En een voorspoedige voortzetting van Docent VO gewenst!

4. Christien van Gool zegt:

@Paul
    Dank je Paul!
    Beetje valse start gemaakt met een griepje de eerste week van school: teveel collega’s gekust waarschijnlijk ;-)

+ vier = 9