[Ingezonden mededeling]

Tweedaagse Summer Schools 2010
Doe eens iets anders in je vakantie en schrijf je in voor de tweedaagse Summer Schools 2010. Stichting Kennisnet daagt je uit voor het prikkelende en inspirerende programma “Let IT shine!” De enige bagage die je mee hoeft te nemen, is een visie op onderwijs en ict.

Summer Schools 2010 bijeenkomsten vinden plaats op 16 en 17 augustus, 23 en 24 augustus en 30 en 31 augustus. Per Summer School is echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Er is ruimte voor maximaal 30 onderwijsinstellingen, elk vertegenwoordigd door een koppel. Dit koppel bestaat uit een docent of ict-coördinator en een schoolmanager of beleidsmaker. Zo ontstaat een vruchtbare voedingsbodem voor veranderingen binnen de instelling.

Het thema van Summer Schools 2010 is “Let IT shine!” rust op drie peilers:
- innovaties in het onderwijs
- leren van elkaar en leren van het bedrijfsleven
- inspiratie opdoen en elkaar inspireren.

Programma, locaties en  Inschrijven:
Ga naar http://www.summerschool2010.nl/  en volg ons op twitter @SumSchools2010

[einde mededeling]

Reageer


6 + drie =