<Ingezonden mededeling>
Op de IPON beurs in Utrecht heeft Digischool het eerste 3D project, een virtueel Engels taaldorp aan het publiek getoond. We hebben veel enthousiaste docenten Engels gesproken maar ook Frans, Duits en zelfs Spaans waren zeer geïnteresseerd. Uiteraard waren er veel vragen, ideeën en bruikbare opmerkingen die we, waar mogelijk, hebben genoteerd en waar Digischool 3D in de komende tijd mee aan de slag gaat. Bedankt voor alle tips!
 
BEZOEK HET VIRTUEEL TAALDORP
We nodigen docenten uit om een gratis testaccount aan te maken, de 3D viewer te downloaden en te installeren en vervolgens in te loggen in ons virtuele gebied om het zelf eens te ervaren en rond te lopen in het virtuele taaldorp. Meer informatie en het aanmaken van een gratis 3D account is te vinden op www.digischool.nl/3d
 
EEN GOED IDEE? VERTEL HET ONS
Heef u een goed idee, een leuke toevoeging, een aanpassing of een vraag over het virutele taaldorp?
Geef het door via mail naar 3d@digischool.nl
<einde mededeling>
Zijn er al collega’s die hebben ingelogd en er een kijkje zijn gaan nemen?
 

Reageer


× vijf = 30