[Ingezonden mededeling]
Denk mee over hoe het onderwijs er in 2020 uit moet zien!
In december en januari organiseert Kennisnet in samenwerking met Metrixlab een online brainstorm waar docenten uit het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs en andere betrokkenen uit de onderwijssector hun ideeën kunnen inbrengen over hoe het onderwijs nog beter, efficiënter en leuker kan.

Online brainstormsessie
Tijdens een online brainstormsessie krijgt u de kans uw ideeën over de toekomst van het onderwijs te laten horen. Aan de hand van creatieve opdrachten die u tijdens de sessie krijgt, kunt u uw idee visualiseren. In drie rondes krijgt u de kans collega’s te inspireren en u te laten inspireren. De rondes starten op 17 december en u kunt op ieder gewenst moment beginnen.

SURFnet/Kennisnet Innovatieprogramma
Kennisnet beslist mee over de meest haalbare ideeën en zal er uiteindelijk een aantal kiezen om daadwerkelijk uit te voeren. De gekozen ideeën zijn input voor het SURFnet/Kennisnet Innovatieprogramma. Het programma stimuleert het innovatieve gebruik van ict in het gehele Nederlandse onderwijs. De toepasbaarheid van de initiatieven in de dagelijkse lessituatie staat hierbij centraal.

Klik hier als u aan deze online brainstorm wilt meedoen. Als u nog andere collega’s weet die het leuk zouden vinden om hieraan deel te nemen, stuur deze link dan gerust door!

Een reactie op “Het onderwijs in 2020”

  1. Toon van der Ven zegt:

    Leuk initiatief, sluit mooi aan bij een initiatief voor ons eigen jubileum. Ik hoop op massale deelname. Succes.

Reageer


− 1 = zes