De Lerarenwissel

Het digitale lerarenplatform Leraar24 organiseert uitwisselingen voor een dag om leraren een vernieuwde kijk te geven op hun onderwijs. Door een dag(deel) in een andere onderwijssituatie te werken, leert u meer over uw eigen vaardigheden en over de diversiteit aan kwaliteiten die nodig zijn binnen het onderwijs. U draait een dag(deel) de lessen van een collega op een andere school, die u daarbij zal instrueren en coachen. Daarna ontvangt u uw collega op uw school en begeleidt u hem/haar die dag. Het uiteindelijke filmpje zal te zien zijn op Leraar24.

Leraar24 is daarom op zoek naar enthousiaste leraren uit het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo die graag eens een dag in de schoenen van een andere leraar willen staan. Heeft u belangstelling? Neem contact op en mail uw gegevens, uw onderwijservaring en de gegevens van uw school naar Leraar24.

Mail hiervoor naar cindy@jvtv.nl of bel met 030-24 00 880.

 

<doorgestuurd bericht> 

Ik zou graag t.z.t. ervaringen horen van collega’s die dit hebben gedaan!

 

Reageer


× drie = 24