Eerder schreef ik over Leraar 24 (zie bericht van 22 februari) waar ‘informatie te vinden is rondom talloze thema’s die aansluiten bij het beroep van leraar. Elk thema is uitgewerkt in informatieve video’s die samen met verdiepende informatie een rijk dossier vormen.’
Volgens de makers is de informatie die Leraar24 biedt, direct toe te passen in de dagelijkse lespraktijk. Zijn er collega’s die er al eens zijn gaan kijken en er goede ervaringen mee hebben? 

Een nieuw initiatief is de Lerarenwissel: ‘Leraar24 organiseert uitwisselingen voor een dag om leraren een vernieuwde kijk te geven op hun onderwijs. Door een dag in een andere onderwijssituatie te werken, leert u meer over uw eigen vaardigheden en over de diversiteit aan kwaliteiten die nodig zijn binnen het onderwijs. U draait een dag de lessen van een collega op een andere school, die u daarbij zal instrueren en coachen. Daarna ontvangt u uw collega op uw school en begeleidt u hem/haar die dag. Mail hiervoor naar anouk@jvtv.nl of bel met 030-24 00 880.’

Iemand hier al ervaring mee??? Reageer!

Reageer


6 − drie =